Om Puro Coffee

For mere end to århundreder siden åbnede Leo Michielsen en købmand i Belgien, hvor han solgte eksotiske krydderier, te, peber… men vigtigst af alt kaffe.

Vi springer 100 år i historien, og købmanden er her ikke længere, men bare rolig, Michielsen-familiens forelskelse i kaffen, havde fået dem til at åbne Miko Roastery. Familien havde nu travlt med at købe, blande og sælge smukt ristede Miko-kaffe fra hele verden. Dette blev lidt lettere, da Antwerpen Havn bekvemt lå nede ad vejen – en havn, hvor meget af verdens kaffe blev sejlet ind.

Vi springer yderligere 100 år frem og lander i 2005. Familien følte, at det var tid til en ændring. De var bekymrede. Ikke om den virksomhed deres børn og børnebørn skulle arve, men om den verden de ville arve. Puro blev født og dermed en forpligtelse til at stoppe udnyttelsen af ​​den tredje verden, sikre rimelige priser til kaffedyrkerne og beskytte regnskov og dets arter i kaffeproducerende lande. Og da forandring starter hjemme, blev taget på fabrikken dækket af solpaneler for at generere grøn energi. Nu genvindes varme genereret fra kafferistning, som bl.a. bruges til at opvarme Mikos kontorer.

At efterlade det rigtige fodaftryk ved hvert skridt man tager på vejen til god kaffe. Fairtrade-værdier, kærlighed til den naturlige verden, at riste kaffe med energi lånt fra solen, økologiske kafferester leveret tilbage til jorden og indpakning, der genfødes og bruges igen. Vi er Puro.

Fairtrade Coffee

Vores kaffebønder får en fair pris for deres bønner og lidt ekstra til at investere i ting som skoler, skovplantning og forbedringer inden for landbruget.

LÆS MERE

Fairtrade Coffee

At redde regnskoven

Penge fra salget af Puro returneres til købet af og beskyttelsen af regnskovsreservater i lige præcis de lande, vores kaffe kommer fra.

LÆS MERE

At redde regnskoven

Sociale initiativer

For os er det meget vigtigt at oprette en forbindelse til lande, der er integrerede i Puro, det går endnu dybere end social ansvarlighed, for os handler det om en social forbindelse.

LÆS MERE

Sociale initiativer

Kærligt ristede

At blande omsorg og opmærksomhed med positive intentioner for at producer varianter af Puro kaffe fra 6 Fairtrade organisationer ved brug af evner, der er finpudsede over to århundreder.

LÆS MERE

Kærligt ristede

Kulstofafbalanceret

Vi opvarmer hjerter – ikke vores planet. Vi kompenserer for alle CO2-emissioner fra Puros kaffedyrkning, -kværnen, -søfart og -ristning.

LÆS MERE

Kulstofafbalanceret