Orchid Mountain Reserve

Nye videnskabelige opdagelser, en belønning fra naturen, en orchide opkaldt efter Puro. Tilfangetagne brillebjørne, men heldigvis kun fanget på skjult kamera, mens de klør ryggen på træerne. Et kolibrifodringsstativ hvis utrolige besøgthed blev sendt til cafeer på den anden side af verden og lanceret til medierne af Sir David Attenborough, protektor for World Land Trust. Luis, en skovridder ansat af Puro, hvis opmærksomme øjne både beskytter dem mod krybskytter og tager billeder, der deles på Puros blog.

2,241 HEKTAR REDDET
John Burton, World Land Trust

 

“Cerro Candelaria reservatet er vært for mange unikke arter, der ikke findes andre steder i verden, inklusive eksplosioner af evolution, der er præcis lige så videnskabeligt vigtige som arterne på Galapagos-øerne. Cerro Candelaria reservatet hjælper med at danne en biologisk gang, der sigter efter at forene sig med to tidligere separerede nationalparker – Sangay Nationalpark (syd for Pastaza) og Los Llanganates Nationalpark (nord for Pastaza).”

Reservatprofil:

ORGANISATION:
Fundación EcoMinga

RESERVAT:
Cerro Candelaria Reserve

VI HAR REDDET:
2241 hektar

RESERVATETS TOTALE STØRRELSE:
2749 hektar

BIODIVERSITET:
Et stort center for planteendemisme, der giver unikke boligforhold til orchideer, inklusive den nye art af orchideslægten Teagueia. Hjem for andre sjældne og ukendte orchidearter, inklusive arten Platysteke (verdens mindste orchide) og nye arter såsom Blakea attenboroughii. Endvidere hjem for en lang række pattedyr inklusiv: brillebjørn, bjergtapir, puma og flere arter af aber såvel som alle de Østandeasiske fugle inklusiv den sorte ørn og den kastanjefarvede ørn, kæmpe antpitta, guldhovedet quetzal, andeansk klippehane, sortnæbbet bjergtukan samt gråbrystet bjergtukan.

HABITATTYPE:
Tågeskov og gold eng.

ELEVATION:
Strækker sig fra 1800 til 3860 m. o. h.

OMRÅDE:
Næsten perfekt placeret i midten af Ecuador, meget tæt på den udendørs eventyrhovedstad i landet, Baños. View in Google Maps

 

Se vores kortfilm om Puro Kaffe Ecuador Regnskovsreservat på Youtube og Vimeo.