Med mere end 20 års erfaring som trendsættere indenfor løsningssalg, bidrager vi modigt og kreativt til fremtidens kaffeløsninger. Den rådgivning vi leverer, går langt dybere end blot analyser og anbefalinger – vi vurderer dine behov og designløsninger.

Hos Just Mokka arbejder vi på højtryk for konstant at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det kan bl.a. lade sig gøre, fordi vi lytter til, hvilke behov vores kunder ønsker dækket – nu og i fremtiden. Når vi besøger jer, foretager vi derfor en analyse af jeres virksomheds nuværende situation samt fremtidige behov, og i fællesskab finder vi frem til en skræddersyet løsning, der dækker dit kaffebehov. På denne måde sikrer vi, at din virksomhed har det bedste setup, så i kan koncentrere jer fuldt ud om jeres kerneforretning.

På grund af konstant innovativ produktudvikling har Aequator, Melitta og Frankes prisvindende produkter opnået markedets bedste kvalitet og driftssikkerhed. Derudover har produktet høstet stor ros og anerkendelse for at være skånsom mod miljøet og energibesparende for vores kunder. Kort sagt: Kombinationen af hardware, software og service skaber merværdi og tryghed for jer som kunde samt sikrer jer effektive og økonomiske løsninger.

Vores første prioritet er naturligvis at skabe ovenstående for vores kunder – etablere unikke og eksklusive løsninger. Men at kunne hjælpe andre mennesker i nød har samme prioritet. Det står os meget nært. Derfor har vi indgået et stort samarbejde med Land of Hope samt Puro Coffee.

Vi ser frem til at tage jeres kaffeløsning til et nyt niveau.

Kristian Balle Arboe
CEO og Founder